مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

بنده 12 سال است ازدواج کرده ام. همسرم اعتیاد دارد. دست بزن دارد. فحاشی میکند. و چون بنده شاغل هستم تمام درامدم را یا برای خانه خرج میکنم یا به ایشان قرض میدهم. مهریه ام 14 سکه است. الان میخواهم جدا شوم. بابت پولهایی که به ایشان داده ام رسیدی ندارم. چگونه میتوانم حقم را بگیرم؟ آیا پرداخت مهریه من قسطی میشود؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید تقاضای نفقه و کلیه حق و حقوقتان را از دادگاه بخواهید

یک وکیل

برای هر ادعایی باید دلیل و مدرک داشته باشید. اگر شاهد ندارید تنها میتوانید درخواست قسم از زوج برای اثبات پولها بکنید. درخصوص مهریه اگر مالی نداشته باشد قسط بندی میشود. ازین به بعد پولی بدون رسید خرج نکنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

عزیزم شما باید بابت مهریه و نفقه و ترک انفاق و اجرت المثل و...شکایت نمایید منتها من شرح زندگیتان را نمیدانم تا بیشتر راهنمایی کنم .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه زوج توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد