مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید
منو یک ماه و نیم پیش مبلغ ده میلیون تومان به شخصی به صورت قرض دادم که از طریق بانک به حسابش واریز کردم قرار بود ده روزه بهم پس بده حالا یک ماه و نیمه هی امروز و فردا میکنه میخواستم بدونم اگه بخواد پولمو نره میتونم شکایتشو بکنم با اون فیش بانکی که دارم به عنوان مدرک میتونم ازش استفاده کنم که به پولم برسم؟ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید.سپاس

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
بلي. اين امكان براي شما هست.

یک وکیل

بله این امکان برای شما وجود دارد. دادخواسته مطالبه وجه با استناد به شهادت شهود و فیش واریزی بدهید

مریم طهرانی ها

سرکار خانم مریم طهرانی ها:

سلام بله شما بافيش بانكي وياپرينت بانك ميتونيد دادخواست حقوقي مطالبه وجه بدهيدوبااستنادبه ماده ٢٦٥قانون مدني مبلغي كه واريزكرديدپس بگيريد

محمد صادقی

جناب آقای محمد صادقی:

ممنون
موضوعي كه جنابعالي بيان نموديد فاقد جنبه كيفري بوده لذا نميتوانيد عليه ان شخص شكايت كيفري نماييد بلكه ميتوانيدبا طرح دعوي حقوقي با ارايه دادخوست مطالبه وجه (مال القرض)را از دادگاه صالح درخواست نماييد.