مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

سلام
یکی از دوستانم 3 سال قبل 11میلیون تومان بابت خرید جنس بدهکار است
بنده بعد از این مدت شکایت نمودم ولی وی به دادگاه گفته که بیکار است و این 11میلیون را قسطی کنند.
درحالیکه کارگاه بازیافت دارد و درآمدبالایی دارد.
از شما میخواهم بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

جواد  وطن خواه قولنجي

جناب آقای جواد وطن خواه قولنجي :

شما با استناد به اصل استصحاب عنوان نمایید چون درمقابل یازده میلیون مالی دریافت نموده دلیل برملاعت وی بوده وبه داشتن کارگاه و درآمد بالای آن استناد نمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمادرمقابل ادعای وی دفاع کنیدمبنی برملائت وتمکن مالی ونیزداشتن کارگاه که ماهانه فلان مبلغ درآمددارد.موفق باشید

پرسشگر :

با تشکر

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با نظر همکاران موافق هستم مضافا اینکه میتانید اموال ایشان را توقیف کنید یا با با ارائه ادله باعث رد اعسار نامبرده شوید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر ادعای شما مقرون به صحت باشد ، خوب چرا اموال محکوم علیه را توقیف نمی کنید تا نوبت به اثبات ادعای اعسار وی نرسد ؟!

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
لکن اگر اموالی از وی سراغ دارید معرفی کنید. تا اعسار رد شود.