مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری ملک اجاره ای

من 6ماه پیش آپارتمانی اجاره کردم اما مالک حاضر به گرفتن کد رهگیری نیست چون نمیخواهد مالیات بدهد و املاک هم با مالک همکاری میکند من چطور میتونم خودم کدرهگیری بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید در زمان تنظیم قرارداد این موضوع را به مالک اعلام می کردید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

با اجاره نامه ات به اتحادیه اصناف مراجعه کن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دو طرف باشید در سایت وزارت راه
اظهارنامه بدهید بهش

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وارد سامانه amlak.mrud.ir شده و بر روی سامانه ثبت رایگان اجاره مسکن کلیک نماید. تا بتواند اقدام به ثبت قرارداد اجاره خود کند و کد رهگیری قرارداد را بدون نیاز به مراجعه به بنگاه، دریافت نماید البته نیاز به همکاری موجر هم هست اگر همکاری نمیکنداز طریق اتحادیه پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه املاک موظف است که برگه 3 برگی اجاره را تهیه‌ و در اختیار طرفین قرار دهد یک نسخه نیز نزد خودش باقی می‌ماند ر این کار را نکرد به اتحادیه املاک مراجعه کنید و برگه پیش‌نویس را به رویت برسانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کد رهگیری جدیداً رایگان شده و از طریق کافی نت و نیز خود شما نیز می‌توانید آن را ثبت کنید و پرینت نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق اتحادیه پیگیر باشید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام میتونید به اتحادیه املاک مراجعه و شکایت خود را درجهت تنظیم نکردن قرارداد اجاره هولوگرام دار تنطیم و با املاکی برخورد خواهد شد