مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن دیه کارگر

سلام خسته نباشین درکارگاه کار میکردم صاحب کار برای من جای مناسب نداده بود وپسرم که 6سالش بود در حادثه در کارگاه تاریخ هشت چهارصد و یک فوت کرد دادگاه 80درصد کارفرما رو مقصردانسته 10روز قبل از 1403 از اجرای احکام ابلاغ شده براش
سوالم این است که چقدر طول میکشه پرداخت کند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید از اجرای احکام جویا شوید اگر نپرداخت اموالش را استعلام و توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمان زیادی نمی‌برد مطابق رای دادگاه محترم اجرا می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدت زیادی نمی‌برد بهتر است پیگیری نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بایدظرف10روزازتاریخ ابلاغ بپردازد.اگرپرداخت نکردتوقیف اموال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ظرف ده روز بعد از ابلاغ باید حکم اجرا شود اگر اجرا نکند میتوانید اموال اورا توقیف کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، حضورا به اجرای احکام مراجعه کنید و از واریزی مطلع شوید چون به شما ابلاغی برای دریافت وجه داده نمیشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دیه شبه عمد دو سال زمان می‌برد اما محکوم راغب است سریعتر پرداخت کند تا به پرداخت مازاد سال بعد نخورد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بهتر است مراتب حضوری و درخواست نماید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام 10روز و چنانچه پرداخت نکند میتونید درخواست استعلام یا توقیف اموال داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید پرداخت کند
بعد از آن توقیف اموال و النهایه جلب است پیگیری کنید