مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح عمدی

با سلام من در سوم خرداد هزار چهارصد و دو با همسایه و پسرش درگیر شدم و ایشان به هیچ جلسات دادگاهی نیومد و محکوم به پرداخت دیه شد که 1.5 درصد دیه کامل میخواستم بدونم الان سال 1403هست و دیه پرداخت نشده است اجرای احکام هم گفت که باید در تاریخ درگیری بیای ابلاغ پرداخت بفرستیم 1.5 درصد امسال میشه 18 میلیون. آیا قسط بندی میکنند یا نه؟ تا کی باید پرداخت کند چون یک سال قمری از درگیری گذشته است. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص درخواست اعسار تمکن مالی محاسبه می‌شود و امکان اعسار وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در عمد یکسال شبه عمد دوسال خطا سه سال مهلت دارند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در ضرب و جرح عمدی بعد از قطعیت حکم دیه بعد از یک سال از صدور حکم قطعی باید آن را پرداخت کنید اما می‌توانید دادخواست اعسار از پرداخت دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر پرداخت یکجاست، مگر اثبات اعسار محکوم

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای پرداخت باید از طریق واحد اجرای احکام اقدام کنید.
اگر درخواست اعسار بدهند و پذیرفته شود ممکن است دیه قسط بندی شود.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

دیه یوم الاداءهست وچنانچه پرداخت نکند میتوانید حکم جلب بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر متهم دادخواست اعسار مطرح نماید و اعسار ایشان پذیرفته شود
حضورأ به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام در صورتی که درخواست اعسار بدهد و پذیرفته بشه با تعیین مبلغ پیش پرداخت مابقی تقسیط میشه