مشاوره حقوقی رایگان - حکم نهایی دادگاه

سلام
خواستم سوال کنم یک دهم دیه بینی چه مبلغی میشه و برای دریافت آن پس از رای دادگاه نهایی چند روز و آیا باید منتظر پیامک از سمت adliran باشم؟ تشکر از کمک شما عزیزان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق واحد احرای احکام کیفری دقیق محاسبه میشود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام به شعبه مربوطه مراجعه کنید از طریق اجرای احکام کیفری و پس از ارسال پرونده به اجرا مبلغ محاسبه می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارسال پرونده به شعبه اجرای احکام کیفری می توانید پیگیری کنید.
در صورت ارجاع به اجرای احکام به شما پیامک میاد
ده درصد شصت میلیون تومان می شود

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام از طریق اجرای احکام پیگیری کنید
تمام مراحل برای شما پیامک خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر منظور شما یک دهم دیه از کلی باشد 60 میلیون تومان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اجرای احکام کیفری و پس از ارسال پرونده به اجرا مبلغ محاسبه می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مبلغ آن را واحد اجرای احکام مربوطه تعیین می کند
بله ابلاغیه از طریق سامانه ثنا به شما ارسال خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد یک دهم دیه رای قطعی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با نظر پزشکی قانونی تعیین می شود چرا که خود دیه بینی بر حسب اینکه باعث از بین رفتن کامل شود یا خیر دیه کامل تا یک سوم دیه و...دارد لذا تعیین‌یک دهم از این‌میزان را پزشک قانونی باید معاینه و تشخیص و درصد آن را بیان کند‌

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام قابل محاسبه است