مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام وقت بخیر
ما برای ازدواج از دادگاه اقدام کردیم ویک رای صادر شده ک اخرش نوشته 20روز از تاریخ ابلاغ این رای حق اعتراص دارن .این 20روز کاریه یا کلا در هرحالتی حساب میشه ؟
چون الان تو عیدیم میخام بدونم چجوری حساب میشه تایمش

پاسخ ها :

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

یا سلام 20 روز از تاریخ ابلاغ اگر آخرین روز مصادف با تعطیلات رسمی باشذ روز بعد از تعطیلات آخرین روز است

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

اگر چنانچه شروع مهلت 20روزه روز غیر تعطیل باشد وزوز بیستم هم روز غیر تعطیل باشه تمام روزهای تعطیل فاصله شروع و پایان جز موعد محسوب میشود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام عملا باید 22روز را محاسبه کنید
و 22 روز کاری نیست بلکه تعطیلات مابینش را هم در بر میگیرد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
روزهای تعطیل جزو مهلت 20 روزه محسوب میگردد و در محاسبه، روز اول ابلاغ و روز آخر مهلت نیز جزو موعد 20 روزه درنظر گرفته نمیشوند لذا مهلت اعتراض با احتساب روز ابلاغ و اقدام، 22 روز از زمان ابلاغ است و فقط اگر آخرین روز یعنی روز 22، روز تعطیل باشد؛ فردای روز تعطیل، آخرین مهلت اعتراض و تجدیدنظرخواهی محسوب میشود و تعطیل بودن سایر روزها تاثیری در محاسبه مهلت ندارند.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

کلا است اگه روز بیستم به روز تعطیل بخوره روز بعدش حساب میشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از زمان ابلاغ بیست و دو روز همراه باتعطیلات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیست روز کاری نیست.
اگر آخرین مهلت اعتراض روز تعطیل باشد اولین روز کاری مهلت اعتراض دارد.
بنابراین اگر 1 فروردین آخرین مهلت اعتراض باشد اولین روز کاری آخرین مهلت حساب می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیست روز از تاریخ ابلاغ البته روز ابلاغ واقدام محاسبه نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از روز ابلاغ 2٠ روز بشمارید روز 21 ام آخرین مهلت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

20 روز ملاک است که روز اول و آخر اگر به تعطیلی بخورد محاسبه نمی‌شود و روز بعد از تعطیلی ملاک عمل خواهد بود

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

20 روز از تاریخ ابلاغ که اگر بین 20 روز تعطیلات هم باشد جزء 20 حساب می شود و روز ابلاغ و روز اقدام جزء موعد حساب نمی شود

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام شما از تاریخ ابلاغ 22روز با تعطیلات محاسبه کنید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

سلام مواعد قانونی از تاریخ ابلاغ محاسبه مشن! منتها روز ابلاغ و روز اتمام بیست روز جز مواعد نیست