مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتراض

سلام. مدت بیست روزه اعتراض به دادنامه شورا حل اختلاف بصورت روز کاری محاسبه و روزهای پنج شنبه جمعه و تعطیلات محاسبه نمیشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام روزهای تعطیل نیز حساب میشود و میتوانید محاسبه کنید اما مستحضر باشید روز ابلاغ و روز اقدام محاسبه نمی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام روز های تعطیل هم محاسبه خواهد شد ولی روز ابلاغ و روز اقدام محاسبه نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد
در مهلت با‌شد جز مدت محسوب می‌شود
با یک وکیل متخصص مشورت نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام روز های تعطیل هم محاسبه خواهد شد ولی روز ابلاغ و روز اقدام محاسبه نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
روزهای تعطیل محاسبه می شود ولی روز اقدام و ابلاغ محاسبه نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر روز تعطیل در اول و اخر زمان مهلت تعیین شده باشد محاسبه نمیشود در غیر این صورت جزو مهلت میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعطیلات هم محاسبه می شود و اگر آخرین روز مصادف با روز تعطیل بود فردای آن روز آخرین مهلت است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد