مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت

سلام
من ایرانی هستم و قصد ازدواج با آقایی افغان دارم، آیا به ایشون تابعیت ایران داده می‌شود بعد از ازدواج؟ تابعیت ایرانی بنده از بین می‌رود؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

تابعیت ایرانی شما به جای خود باقی است ولی اعطای تابعیت به مرد دارای تابعیت خارجی با این شرایط خیلی سخته. و فرزندان این ازدواج نیز افغانی محسوب خواهند گردید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تابعیت ایرانی از بین نمیرود ولیکن به ان شخص نیز به این اسانی تابعیت داده نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
تحت شرایطی فرزندان شما می تواند شناسنامه و تابعیت ایران را به تبع مادرش بگیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
تا زن او هستی محدودیت‌هایی دارید
ضمنا طبق قانون آقای افغان باید ابتدا باید برود فرمانداری و یک سری شرایط خود را اثبات کند و یک سری تعهدات بدهد تا مجوز ازدواج با شما را اخذ کند همینجوری نمیشه جرم است و اگر مجوز نگیرید دولت ایران از شما پشتیبانی نمی کند
برای اخذ اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اخذ تابعیت ایران شرایط خاصی دارد
خیر تابعیت شما سلب نخواهد شد