مشاوره حقوقی رایگان - هویتی

سلام من یک جوان 17 ساله هستم و جنسیت آقا و مهاجر افغانستانی هستم و مدرک سر شماری دارم میخواستم بدونم اگر من با یک فرد ایرانی ازدواج کنم آیا میتونم از طریق ایشون شناسنامه یا همون هویت ایرانی بگیرم یا به من تعلق میگیره؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با شرایطی امکان اخذ تابعیت متصور است
اما
شناسنامه خیر…

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت نظریه پزشکی قانونی بر اساس نرخ روز محاسبه خواهد شد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر،صرف ازدواج نمیتوانید دلیل تغییرتابعیت شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با ازددواج با ایرانی، به شما شناسنامه ایرانی تعلق نمیگیرد بلکه شناسه تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف ازدواج با یک تبعه ایرانی نمی‌تواند موجب أخذ شناسنامه شود.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر خانم خارجی با مرد ایرانی ازدواج کنه تابعیت ایرانی دریافت می کنه و بر عکسش با شرایط خیلی خاص ممکنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

. ثبت رسمی ازدواج به منزله اعطای تابعیت ایرانی به همسر شما نمی باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر این مورد را از اداره اتباع پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم تحت شرایط خیلی خاصی امکان‌پذیر است

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

ازدواج شما با خانم ایرانی باعث شناسنامه ایرانی بگیرید