مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تابعیت ایرانی توسط اتباع افغانی

سلام بنده اتباع افغانستانی هستم خودم خانوم و هر دو پسرم ایران متولد شدیم خودم که هیچ ولی خانوم و هر دو پسرم برگه های بیمارستان رو دارن آیا امکان گرفتن تابعیت ایرانی رو دارا هستند ممنون میشم محبت کنید و پاسخ بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از پلیس به اضافه ده بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این امکان وجود دارد شما می‌بایست به وزارت کشور مراجعه نمایید درخواست خود را بدهید تا مورد بررسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحت شرایطی امکان‌پذیر است از طریق وزارت کشور نسبت به اخذ تابعیت ایرانی اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
دولت ایران با درخواست تابعیت شما و فرزندانتان موافقت نخواهد کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق وزارت کشور نسبت به اخذ تابعیت ایرانی اقدام بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانون بلی بعد 18 سالگی باید درخواست بدهند هر کدام جداگانه