مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق و مهریه

با سلام و احترام به تمام شما.
آیا با گذشت 2سال از ترک منزل زوجه که ناشزه بودن آنهم حکمش صادر شد،
و در این بین با هر فریب موفق به دریافت مقداری نفقه معوقه شد و با همان درخواست طلاق داده که قاضی در دو جلسه درخواست طلاقش را رد کرده، آیا یک جلسه دیگه مهلت دارند؟
وقبل از درخواست طلاق مهريه شونو به اجرا گذاشته بودن که تنها حساب من رو مسدود کردن، حالا با این تفاسیر گویا پی به نرسیدن به هدف خود شده‌اند ، وپیشنهاد بخشیدن همه حق و حقوق خود و گرفتن طلاق رو پذیرفته اند، در این بین پسر3ساله ای هم که در میان است آیا برای توافق میتوانم درخواست بخشیدن فرزندم را بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است جلسه ای دیگر ترتیب دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

فرزند بخشیدنی نیست
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
مصلحت طفل را دادگاه باید مدنظر قرار دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توافق همانطور که از نامش پیداست توافق است و اشخاص خودشان تصمیم می‌گیرند که در چه مواردی توافق کنند اما از نظر حقوقی برای هر کدام قواعدی وجود دارد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر میباشد
مگر در صورت توافق یا اثبات مواردی چون عدم صلاحیت زوجه ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد حضانت فرزند باید زوجین توافق نمایند و دادگاه با توجه به مصلحت فرزند تصمیم خواهد گرفت
مهریه زوجه باید پرداخت گردد و شما می توانید دادخواست اعسار از ‌محکوم به اقامه نمایید
در مورد طلاق ، زوجه باید دلیل به دادگاه ارائه نماید و باید عسر و جرج زوجه احراز و اثبات گردد
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است
حضانت پسرتان تا 7 سالگی با مادر ایشان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه توافقی مشروع و قانونی در این خصوص متصور است

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
با اثبات نشوز، نفقه جاریه قطع میشود لکن ایشان برای زمان قبل از اثبات نشوز خود، مستحق دریافت نفقه سابق معوّقه خود بوده اند و لذا فریبی در اینخصوص رخ نداده است لکن درخصوص درخواست طلاق به استناد محکومیت زوج به پرداخت نفقه معوقه؛ درخواست ایشان درصورتی پذیرفته خواهد شد که حکم نفقه معوقه برای ترک نفقه بیش از 6 ماه بوده و پس از صدور حکم محکومیت نیز، زوج اقدام به پرداخت نکند لکن اگر پس از صدور حکم نفقه معوقه را دریافت کرده اند، به این واسطه دیگر نمیتوانند طلاق بگیرند.

درخصوص مهریه؛ درصورتی که توافق بر ابرای مهریه در مقابل حق طلاق کرده اند و شما نیز متمایل به طلاق هستید؛ فرصت خوبی جهت فیصله امر است لکن حضانت فرزند پسر 3 ساله شما قانوناً تا سن 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا 15 سالگی با شما خواهد بود فلذا نمیتوانید بدلیل نشوز، حضانت قانونی را از ایشان سلب کنید لکن درصورتیکه شخصاً تمایل به توافق درخصوص اعطای حضانت پسر به شما در ازای دریافت طلاق داشته باشند؛ چون قوانین حضانت از قوانین تکمیلی ست، توافق پیرامون آن خلاف قواعد آمره نبوده و این شرط صحیح است فلذا امکان توافق دوطرفه به دریافت حضانت فرزند در مقابل اعطای طلاق وجود دارد مگر دادگاه به دلایلی این امر را به مصلحت کودک تشخیص ندهد و ایشان پس از واگذاری حق حضانت نیز امکان رجوع به حضانت و عدول از توافق خود ندارند مگر اینکه شما صلاحیت حضانت را از دست بدهید.