مشاوره حقوقی رایگان - تهدید برای گرفتن رضایت

سلام و عرض ادب
دیروز یک نفر به من چند سیلی و مشت زد که من از فرد ضارب شکایت کردم ، امروز خانواده‌ی مجرم آمده بودند که رضایت بگیرند و میگفتند اگر رضایت ندهی بلایی سرت میاریم که تا آخر عمر گریه کنی.
میتونم از آنها شکایت کنم؟ واقعا نمی‌دونم چیکار کنیم خواهشاً راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قابل شکایت و پیگیری است اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ابتدا دلایل و مستندات جمع آوری نمایید و شکایت کنید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر ادله ای برای اثبات ادعای خود دارید،بله توانید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی از خانواده انها هم تخت عنوان تهدید شکایت کنید تا متنبه شوند

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

اگر برای ادعای خود دلیلی دارید تحت عنوان تهدید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد دارید یا فیلم دارید می توانید شکایت کنید در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
بهتر است هر زمان آنها خواستند شما را تهدید کنند فیلم بگیرد و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید شکایت کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت داشتن مدارک مثبته امکان شکایت وجوددارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصلاً نترسید به شکایت خود ادامه دهید زیرا به نقل از امام حسین علیه السلام مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است