مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت

آیا دادگاه می تواند به استناد به یک گواه در پرونده کیفری توهین و تهدید و افترا یک نفر را محکوم کند؟درحالی که متشکی عنه به کلی اتهام انتسابی را انکار می کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام نصاب شهادت در این جرایم با توجه به ماده 199 قانون مجازات اسلامی دو نفر است پس اثبات آن با انکار مشتکی عنه ممکن نیست مگر دلیل و اماره دیگری باشد که مکمل شهادت شاهد باشد.

یک وکیل

همانطور که همکار محترم فرمودند نصاب شهادت در اینگونه جرائم دونفر است احتمالا دلیل دیگری نیز در پرونده موجود می باشد که موجب محکومیت شخص شده است

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام با تایید جواب همکار محترم و استناد درست ایشان به ماده قانون مجازات اسلامی گاها در پرونده علاوه بر شهادت شهود ،علم قاضی و مستندات دیگری نیز مورد استناد میباشد که ممکن است با عنایت به این موارد شهادت یک شاهد کفایت داشته باشدو لذا باید تمام موارد موجود در پرونده را برای صدور قرار در نظر گرفت.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در صورتیکه تنها دلیل همان گواه باشد خیر ولی ممکن است دلایل و امارات دیگری در کنار همین یک شهادت قرار گرفته و موجب اثبات اتهام گردد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش همکارانم جامع وکامل بود.یاالله

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم مشاوره حضوری است .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در قورت وجود قراین یا دلایل دیگر میتواند محکوم کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شهادت یک نفر اماره است و ممکن است در کنار سایر دلایل و امارات موجب علم قاضی به ارتکاب جرم شود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صرف شهادت یک نفر موضوع قابل اثبات نیست .
در کنار سایر دلایل قابل استناد است.