مشاوره حقوقی رایگان - امکانپذیری یا رد اثبات جرم کلاهبرداری توسط گواه

درود و خداقوت خدمت کارشناسان گرامی و پیشاپیش بسیار ممنون از پاسخگویی و توجه شما متخصصین.

پرونده ای تحت عنوان کلاهبرداری و اخاذی، علیه 3 نفر، در جریان رسیدگی در شعبه بازپرسی است.
تاکنون، بازپرس محترم، برای 2 متهم، قرار موقت 1 میلیاردی صادر کرده که یک نفر در زندان و فرد دیگر، به قید ضمانت آزاد است.
کلاهبرداری متهمین نیز بصورت دریافت مبالغی از شکات، تحت عناوین مختلف وام، بیمه و ... بوده است.
بخشی از مبالغ نیز بصورت واریزی بانکی و بخش دیگر نیز نقداً پرداخت شده است.

ورای دیگر ادله موجود در پرونده، بازپرس از شکات خواسته است تا قبل از اصدار قرار نهایی، شهود پرداخت مبالغ نقدی را نیز به یک محضرخانه معارفه داشته و شهادت آنها را در آنجا اخذ و برایش ارسال نمایند و نیازی به حضور آنها در شعبه نمی باشد.

حال سوال حقیر اینجاست که:

1. آیا شهادت چند تن شهود، برای اثبات پرداخت وجوه نقدی، برای قاضی دادگاه نیز کافی است؟
با این شرح که تا این مرحله، ادعای پرداخت نقدی، مورد پذیرش بازپرس دادسرا قرار گرفته است.

2. آیا مبالغ نقدی، در دادگاه، رد خواهد شد و صرفا، مبالغ واریزی مورد تفحص قرار میگیرند؟

3. آیا مبالغ واریزی و نقدی، توسط کارشناس مشخص می شود؟

از بذل توجه دوستان بسیار ممنونم و آرزوی توفیق و سربلندی برای جملگی دارم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
پرداخت نقدی با شهادت شهود قابل احراز بوده و این امر ، ارجاع به کارشناسی ضرورتی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر واریزی هم در صورت اثبات بررسی میشودو توسط کارشناس بر اساس تورم مورد لحاظ قرار میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شهادت دو نفر شاهد ،
گرفتن مبلغ نقدی توسط کلاهبردار ، اثبات خواهد شد و اصولا قاضی دادگاه خواهد پذیرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله‌امکان‌ همه موارد هست انا نیاز به بررسی بیشتر دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود