مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از گواه

با سلام. بنده سال 99 مبلغ12 میلیون تومان مدیون گردیدم. در تجدید نظر تایید و حکم به اجرای احکام رفت دوستان برای وساطت نزد خواهان رفته و خواهان اعلام نموده که هیچ طلبی از بنده ندارد و ضمنا به ینده نیز بدهکار میباشد اما متاسفانه خوانده جهت انجام رضایت حضور پیدا نمیکند با توجه به وجود گواهان بنده جهت مختومه و رفع مسدودی حساب چه اقدامی باید انجام دهم با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بایدبرای رضایت در اجرای احکام حضور و رضایت خود را ثبت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حتما رضایت مدعی را اخذ و پرونده را مختومه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محکوم له باید در اجرای احکام حاضر بشه و. سایت خود را اعلام کنه یا رضایت محضری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد باید محکوم له در دفترخانه اعلام دریافت مبلغ را نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف اعلام خواهان دلیل بر عدم مدیونیت شما نیست باید اسناد و مدارک به صورت مکتوب صورت پذیرد