مشاوره حقوقی رایگان - حضور گواهان در دادگاه

با سلام خدمت وکلای محترم و دلسوز.
بنده شکایتم با موضوع ورود به عنف که استشهادیه محلی و شاهد و تحقیقات محلی نامحسوس دادسرا موید موضوع هست و متهم ردیف اول توسط دادگاه مجازات شده اکنون برای مجازات متهمین دیگر دادگاه ابلاغیه صادر کرده برای جلسه دادرسی گواهان را حاضر کنم:
اگر نیازی به حضوری گواهان در دادگاه بوده پس چرا برای متهم ردیف اول این کارو انجام نداده و آیا راهی هست که گواهان شکایتم را با متهمین در جلسه دادرسی روبرو نکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر ادعایی دارید باید ان را به طریقی ثابت کنید و شهادت گواهان خارج از دادگاه را تقاضا دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا پرونده مطالعه نشود نمی توان اظهار نظر دقیقی انجام داد احتمالا متهم ردیف اول اقراری به ضرر خودش داشته است .
اگر به شها ت استناد کرده اید باید در روز جلسه شهود را بیاورید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید حضورا از شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمائید