مشاوره حقوقی رایگان - توهین به اشخاص عادی

همسایه ای داریم بمدت 3 سال است که ازطریق سر و صدا و راه های دیگر باعث اذیت و آزار ما میشود و آسایش و آرامش مارا برهم زده، طوری که ما هیچوقت در خانه نمی مانیم
به تازگی زایمان کردم و نمیتوانم از خانه خارج شوم، ایشان همچنان باسروصدا من و نوزادم را میترساند و آزار میدهد
یک روز صبح که بخاطر مریضی فرزندم تا ساعت 4 صبح بیداربودیم، همسایه ما ساعت 7 صبح سه بار درب منزل رابازکرده و محکم کوبیدند طوری که ما و نوزادمان از ترس از خواب پریدیم
من باحالت عصبانیت و خواب و بیداری پیامکی برای ایشان ارسال کردم با محتوای:
وحشی در و آروم ببند بچم خوابه
ایشان دعوا راه انداختند و چندین افترا و تهمت به ما زدند و فحاشی کردن وتهدید هم کردند و درآخر هم خودشان از ما شکایت کردند
میشه راهنمایی کنید که من باید چه کار کنم
همچنان هم به اذیت و آزار ما ادامه میدهند و دائم به ماشین ما و وسایلمان که در زیرراه پله هست آسیب وارد میکنند

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام شما به عنوان مزاحمت ازایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید و همچنین به دلیل توهین ها وافتزاها _ و مدارک خود را ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت توهین ، اگر جرم احراز و اثبات گردد شما مسئولیت کیفری خواهید داشت
و از بابت اذیت و آزار شما می توانید از ایشان شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا توصیه بر این است که نسبت به تغییر منزل خود اقدام نمائید تا از شر حیواناتِ آدم‌نما خلاص شوید.
در ثانی بایستی گفت که عبارت"وحشی در و آروم ببند بچم خوابه" به عنوان جرم توهین و فحاشی در رویه کنونی محاکم قابل قبول نیست.
شما نیز اگر مدرک و دلیل مبنی بر مزاحمت و فحاشی همسایه خود دارید می‌توانید اقدام به شکایت نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد