مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین در پیامک

با سلام
یک نفر به نامزد بنده توهین کرده
بعد رفتم بهش گفتم توهین نکن و احترام نگه دار همین جور که من احترام شما رو نگه داشتم.
ولی باز به توهین ادامه داد فحاشی ناموسی و ...
حتی به بسیج هم توهین کرد.
آیا میتونم ازش شکایت کنم !؟ مجازاتش چه جور خواهد بود !؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توهین و فحاشی نمودن یک بحث قضیه است و اثبات آن بحث دیگر قضیه و مجازات فحاشی غیرقذف ، تا 74 ضربه شلاق یا جزای نقدی است .

رضا کریمی

جناب آقای رضا کریمی :

اگر شما و نامزدمحترم هردو مورد توهین و فحاشی قرار گرفتید هردو می توانید شاکی این شخص شوید مجازات جرم توهین و فحاشی در ماده 608 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 که مقرر می‌دارد «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود»

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافق هستم

یک وکیل

سلام
اگر متن پیامکها موجود است یا فحاشی از طریق پیامک بوده به دادسرا محل سکونت مراجعه و شکایت نماییددرصورت تمایل می توا نید با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام فحاشی ناموسی اگر شامل قذف شود 80ضربه شلاق است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله مستند به پیامک ارسالی شکایت کنید

مجازات جزای نقدی دارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

به جرم توهین وافترا میتونید شکایت کیفری کنید