مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین

اگر فردی در مشاجره توهین بکند مجازاتش چیست؟

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی با استناد به ماده 608 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات مصوب 1375)؛ توهین به افراد از قیبل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه و یا 50 هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بر اساس ماده 608 قانون مجازات شلاق و جزای نقدی در انتظار وست و اگر جنبه حدی داشته باشد توهین فرد 80 ضربه تازیانه حدی در انتظار اوست که به آن حد قذف می گویند

یک وکیل

سلام" همکار محترم جناب آقای باقری به درستی به سؤال شما پاسخ داده اند لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

یک وکیل

با سلام بنده با همکار محترم جناب آقای باقری هم نظر هستم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تا چه توهینی باشد؟از جزای نقدی شروع می شود تا شلاق وحبس.یاالله

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با توجه به اینکه گفته های فرد شامل توهین افترا و قذف میشود و در مورد شما بایستی مورد آن مشخص شود و هر کدام از موارد فوق مجازات خاص خود را دارد اما توهین شامل جزای نقدی و شلاق است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بستگی به نوع کلمات ممکن است جزای نقدی یا شلاق باشد