مشاوره حقوقی رایگان - پیامهای تلگرام

چگونه بعد از دیلیت اکانت زدن طرف مقابل میتوانیم ثابت کنیم که طرف مقابل به ما توهین کرده است در تلگرام

پاسخ ها :

علیرضا اکبری

علیرضا اکبری :

این سوال شما کاملاً در تخصص فعالین بخش IT است.لکن به جهت حقوقی می توانید بدواً به دادسرای ویژه جرایم رایانه ای مراجعه و پس از ارجاع شکایت شما به پلیس فتا که دارای متخصصین رایانه ای می باشد نسبت به شکایت شما رسیدگی می شود

یک وکیل

با سلام چون سرور تلگرام در ایران نیست نمی توان از پیام های پاک شده پرینت گرفت لذا به نظر نمی رسد توهین را اثبات کرد.

یک وکیل

سلام" پیام شخصی که به شما احیاناً توهین کرده اگر در صندوق پیامهای دریافتی شما موجود است می توانید از آن پرینت گرفته و به ضمیمه شکایت خود به پلیس فتا یا دادسرای جرائم رایانه ای و الکترونیکی ارائه دهید حتی اگر طرف شکایت شما ، پروفایل خود و نام کاربری اش را حذف نموده باشد . در هر حال حتی اگر پرینت از توهین مزبور ندارید شکایت شما از طریق پلیس فتا یا دادسرای مربوط قابل پیگیری است .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.ایشان دیلیت کرده اند اما اگر شما پیامها را پاک نکرده اید از آنها پرینت و از دادسرای اقدام نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اثبات شدنی نیست مگر با اسکرین شات و یا سایر تصاویر لحظه ای

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام پس از اینگه اکانت تلگرام خود را دلیت کردید از طریق سایت تلگرام دیگه پیامها قابل باز یابی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با شهادت شهود میتوان اثبات نمود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به جهت عدم وجود سرورهای تلگرام در ایران امکان ردیابی نیست...