مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار

با سلام
همسرم متاسفانه به جرم سرقت از محل کار زندانی شدند رد مال انجام دادند و خسارت را جبران نموده
35ماه حبس دارند
شرکت اعلام کرده اگر همسرم استعفا داده و اعلام کند دیگر رابطه استخدامی با شرکت مذکور را ندارد رضایت میدهند
ایشان هفده سال سابقه کار دارند
سوال من این است که با توجه به اشتباه همسرم آیا شرکت راسا خود نمی‌تواند ایشان را اخراج کند که استعفا نامه را خواسته اند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در صورتی که قادر به انجام فعالیت نباشند خب شرکت می‌تواند قطع همکاری نماید گرچه قرارداد اولیه مهم است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شرکت می‌تواند ایشان را اخراج نماید لذا استعفا ندهد تا بتواند مشمول روابط اداره کار شود بهتر از در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
استعفا بهتر از اخراج است
در صورتی که مجبور شدید درخواست بازخریدی را نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اخراج شود میتواند از طریق قانون کار پیگیری حقوق و سنوات و بیمه خود را نماید