مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام وقت بخیر بنده 4سال تو یه شرکت خصوصی با قراردادهای 3ماهه کار کردم آخرین قرارداد سه مه بهار به اتمام رسید ولی قرارداد جدید فرستادن امضا نکردم تا 31مرداد کار کردم و بهشون اعلام کردم که دیگه کا رنمیکنم با این حقوق حالا میگن استعفا بنویس. اگه استعفا بنویسم میتونم حق و حقوقم تا آخر مرداد بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
استعفا شما موجب اسقاط حقوق وجزیا وسنوات شما نخواهد شد ولیکن بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیردچون شخصا وبا اراده خودتان میخواهید از شرکت خارج شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما استعفا بدهید برای مطالبه حق و حقوق خود دچار مشکل خواهید شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت اینکه خودتان استعفا داده اید بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود جهت اینکه خودتان استعفا داده اید بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد