مشاوره حقوقی رایگان - کارفرمای متخلف

ضمن سلام و احترام
بنده سال 98 در یک شرکت خصوصی استخدام شدم و بیمه من از سه ماه بعد از استخدام رد شد و در تمام سالهای همکاری حقوق دریافتی من از پایه وزارت کار کمتر بود، بعد از سه سال همکاری کارفرما از من یک سفته 50 میلیونی عندالمطالبه گرفت که شماره سفته و قرارداد هم هیچ کجا ثبت نشد، طی اعتماد دو طرفه این سفته رو امضا کردم حتی نسخه ای از قرارداد رو هم به من تحویل ندادن، در حال حاضر بنده تصمیم به قطع همکاری گرفتم و استعفای یکماهه تحویل دادم اما استعفانامه من رو دور انداختن و گفتن در صورت ترک کار سفته رو به شرخر میفروشن. میخواستم بدونم برای رهایی از این اسارت چه اقدامی میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در امور کار گر و کارفرمایی اخذ سفته تخلف است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا راهکار مناسب ارائه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اخذ سفته توسط کارفرما مانعی نداشته ولیکن سو استفاده از ان مخل ایراد است لذا میتوانید با ارسال اظهارنامه بدوا درخواست استرداد سفته را بنمایید ودرصورت عدم تسلیم دادخواست استرداد تقدیم نمایید جهت ارائه راهکار مناسب از پنل مشاوره تلفتی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در امور کار گر و کارفرمایی اخذ سفته تخلف است ا