مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک اجاره ای توسط مستاجر

سلام یک خونه اجاره دادیم که خودمون قبلا 7 سال توش زندگی کردیم 26 بهمن 1402 باید تحویل میدادند به صورت شفاهی تا 20 اسفند 1402 خواستند تمدید کنن ما هم قراردادی ننوشتیم
17 اسفند خونه رو تخلیه کردند برای تحویل رفتیم دیدیم قسمت های زیادی از خونه کپک زده شد و ما خونه رو با یک سری وسایل مثل پرده و مبل و کولر اجاره دادیم
پارسال وقتی اومدن تا اواخر فروردین به جای بخاری ار اسپلیت استفاده کردن و کولر سوخت گفتن به بخاری حساسیت دارند
همون موقع گفتیم خودتون موظف هستین کولر رو درست کنین تا این که الان دارند تخلیه میکنن میگن ما هیچ چیزی و درست نمیکنیم خونتون نم داشت کپک زد
و این که اولین روزی که اومدن بهشون گفتیم برق این خونه با خونه کناریش یکی هست و گفتن مشکلی نیست خرابی کولر هم گذاشتن بابت این قضیه که کنتور نکشید
الان هم تا بیستم باید تحویل بدهند خونه رو ولی میگن ما درست نمیکنیم درصورتی که باید خونه رو‌به شخص دیگر اجاره بدیم
راهنمایی میخوام ازتون چی کار باید کرد
خودمون میتونیم مبلغ هارو حساب کنیم از پول رهن کم کنیم و براشون واریز کنیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما می‌بایست از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل به طرفیت مستاجر مطرح نمایید اما قبل از آن بهتر است از طریق دادراه جهت مشاوره تکمیلی با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید خانه را تحویل نگیرید
شما می بایست ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و سپس دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید ودیعه را کامل بدهید و تامین دلیل کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه قصد دارید حتما ملک را به شخص جدیدی اجاره دهید ودیعه را به صندوق دادگستری در شورای حل اختلاف واریز نموده و به همان میزان خسارت ودیعه را توقیف نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت خانه توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی شود و میزان خسارات وارده برآورد شود.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه خسارات را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.