مشاوره حقوقی رایگان - طلب اجاره‌های پیشین

با سلام
بنده آپارتمان مشترکی با همسرم دارم که چد سالی است در رهن و اجاره مستاجر است. در چند سال نخست، همسرم به تنهایی بیعانه و اجاره را می گرفت که البته راضی نبودم ولی با جبر کارش را از پیش میبرد.
دو سال است که مستاجر مبلغ اجاره را بین ما بطور مساوی واریز میکند ولی بیعانه هنوز پیش همسرم هست. امسال همسرم مدعی است که بیعانه را به مستاجر برگردانیم و نصف آن هم باید بنده بپردازم.
سوالم این است با توجه به اینکه در اجاره نامه به صراحت نوشته نشده که بیعانه را ایشان دریافت کرده تکلیف چیست؟ ایا از گردش واریزی بانکی دو طرف میشود این موضوع را ثابت کرد
سوال دوم اینکه ایا کرایه های قبلی قابل طلب است؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان مطالبه و پیگیری وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله میتوانید اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
پاسخ هر دو سوال مثبت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان مطالبه و پیگیری وجود دارد