مشاوره حقوقی رایگان - آیا اعتیاد جرم و شخص معتاد مجرم هست

با سلام و درود خدمت وکلای عزیز
آیا اعتیاد داشتن به مواد سنتی یا صنعتی به تنهایی جرم محسوب خواهد شد و آیا از نظر قانون شخص معتاد محاکمه خواهد شد؟اگر پاسخ مثبت هست چه مجازاتی در قانون برایش در نظر گرفته شده است؟با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کند در حد مصرف خود و یا تحت نظر پزشک و کمپ است جرم نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

استعمال موادمخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیردارویی به هر شکل و طریق، جرم است. مگر در مواردی که قانون مستثنی کرده باشد”و یک تا سه ماه، در مراکز دولتی و مجاز درمان و کاهش آسیب (کمپ) نگهداری می‌شوند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری معتاد متجاهر مجرم شناخته می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اعتیاد در وهله اول جرم نمی‌باشد به کمپ ممیبایست بروید و در صورت تکرار مجازات دارد حمل استفاده و مصرف نیز جرم است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله علاوه بر بيماري براي متجاهر جرم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بنابر ماده (1) بند (5) قانون مبارزه با مواد مخدر، استعمال مواد مخدر یا روانگردان‌های صنعتی غیر دارویی به هر شکل و طریق، جرم محسوب شده مگر در مواردی که به موجب قانون استثنا باشد