مشاوره حقوقی رایگان - پدرم بی‌ مسئولیتی میکنه

سلام خسته نباشید من جوان 30 سال هستم تازه همه زندگیم زنم گرفت و طلاق گرفت من اعتیاد دادم چند ماهه خونه‌ پدرم زندگی میکنم برادری دارم که پدرم تحریک میکنه منو از خونه‌ بیرون کنه و خودشون هم اعتیاد دارند به پای هم میشینن و هزار جور حرف میزنن مشکل برام به وجود می‌آورند من الان در شرایط روحی خوبی نیستم و هیچ پولی هم ندارم هیچ درآمدی پدرم داره ترد میکنه منو چیکار میتونم انجام بدم در صورت حقوقم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا شما باید دنبال محل درامدی برای خودتان باشید .چون با توجه به سنتان نفقه فرزند برعهده پدر نیست. پیشنهاد میشوید اولین قدم برای نجات از شرایط فعلی را با ترک خود از مواد ، بردارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما در این سن حقی نسبت به پدر ندارید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نفقه شما بر عهده پدر نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،با توجه به شرایط سنی نفقه بر عهده پدرتان نیست بهتر است با ترک اعتیاد دنبال کار و شغلی برای خود باشید .موفق باشید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خود باید بفکر کار و درمان باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قانونا اقدامی علیه پدر نمی توانید انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نسبت به پدر خود صاحب حقی نیستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پدر شما هیچ گونه مسئولیتی در مقابل شما نخواهد داشت بهتر است ترک نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام،با توجه به شرایط سنی نفقه بر عهده پدرتان نیست