مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای معتاد کردن دیگری

سلام میخاستم بدونم میتونم از پسری که خواهرمو معتاد کرده شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً شخص خواهر شما اگر صغر سن نداشته باشد میتواند شکایت نماید اما نیاز به بررسی دارد چرا که اشخاص خود مسئولیت اعمال خود را می پذیرند مگر اینکه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدرک ارائه دهی، اگر داری شکایت کن.
ضمنا او خودش باید این کار بکند یا اینکه حکم محجوریتش رابگیری بعد قیمش بشوی بعد شکایت کنی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خواهران محجور است باید قیم وی شوید و شکایت کنید در غیر اینصورت باید خودش شکایت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به سم خواهر شما دارد
تحت شرایطی می توانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شخص بالغ عاقل می توانید خود طرح دعوا نماید مگر اینکه به شما وکالت بدهد که شما از طریق وکیل دادگستری طرح شکایت نمایید