مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه

باسلام همسرم درخواست طلاق داده دادگاه خانواده برای تست اعتیاد به پزشکی قانونی فرستادم وجواب منفی بود نامه الزام به تمکین زدم در جلسه شورای حل اختلاف حضور نداشت اولا دادگاه چه رای میده ثانیاً چند مرحله ازم تست میگیرن بعدش دوبار کمپ ترک رفتم همسرم رو خیلی دوست دارم نمی‌خوام طلاق بدم ممنون میشم به نظر شما دادگاه چه رای میده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات زوجه باید عسر و حرج جهت طلاق اثبات نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به سایر اوضاع و احوال پرونده دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده الزام به تمکین با دادگاه ارسال می شود و دادگاه به موضوع رسیدگی می کند و اگر زوجه حاضر به تمکین نباشد محکوم خواهد شد.
در خصوص دادخواست طلاق به نظر با توجه به اینکه جواب آزمایش منفی بوده دادگاه با درخواست طلاق موافقت نخواهد کرد و رفتن به کمپ دلیل طلاق محسوب نمیشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
محتویات پرونده حائز اهمیت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند و اظهارنظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که نتیجه هیچ دعوای قابل پیش بینی نمی باشد

�ا اگر زوج بتواند است و حرج خود را که به خاطر اعتیاد چه بخاطر سایر مسایل اثبات نماید قانون میتواند طلاق بگیرد شما نیز می‌توانید دفاعیات خود را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای دادگاه بسته به نظر قاضی پرونده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاع شما دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با این تست، که زن شنا نمی تواند طلاق بگیرد و صرف اعتیاد موجب طلاق نیست

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت عدم احراز عسر و حرج زوجه، دادگاه رأی به طلاق نخواهد داد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که همسرتان دلیل قانع کننده ای جهت عدم تمکین نداشته باشد و شما موجبات تمکین را فراهم نموده باشید حکم به تمکین داده خواهد شد