مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت هرمی ...

من مبلغی را در ان شرکت سرمایه گذاری کردم وبعد از واریز 1 بار از طرف شرکت از من درخواست مبلغ 500 دلار کرد و من هم انرا به بهانه فعال شدن اکانتم واریز کردمک بعد از فعال کردن اکانت خودم باز دوبار ه 750 دلار درخواست کردن که من نپذیرفتم و الان اکانت من با 4000 دلار بلاتکلیف است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعاتی از این شرکت دارید می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کلاهبرداری است
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت خود را در دادسرا مطرح نمایید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، تحت عنوان کلاهبرداری شکایت بفرمایید و یا تحصیل مال از طریق نامشروع

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدتحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت کلاهبرداری شکایت کنید