مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی

سلام من برادرم در یک شرکت خارجی سرمایه گذاری کرده ولی الان چند ماه گذشته و شرکت هیچ پولی بهش نداده و کسانی که خودشونو مشاور این شرکت معرفی کرده بودن ترکیه هستن اگه بخواد شکایت کنه که بتونه پلیس اینترپل اقدام کنه چیکار باید بکنه؟اصن اقدامش به جایی میرسه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت از شخص مورد نظر اگر در ایران سرمایه ای نداشته باشد نتیجه ای نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید علیه سرخوشه وفردی که پول به حساب ایشان واریز کرده شکایت کیفری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید وکیل گرفته و موضوع را از طریق پلیس بین الملل پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرکت هرمی باشد هر نوع عضویت در آن جرم است. میتوانید علیه سرشاخه ها شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از طریق دادگاههای ایران پیگیری و سپس به درخواست به دادستان برای ممنوع الخروجی و پیگیری اینترپل اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه سرخوشه وفردی که پول به حساب ایشان واریز کرده میتوانید شکایت کیفری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید در همان ترکیه طرح شکایت نمایید وکیل دادگستری اختیار نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طرح شکایت نسبت به سر شاخه ها و... طرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام علیه سرخوشه و فردی که به حساب ایشان پول واریز نموده شکایت نماید