مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت هرمی

شرکتی پول مردم را گرفته و اکنون بدستور قوه قضایی بدلیل نداشتن مجوزات و هرمی بودن بسته شده است.
من میخواهم شکایت کیفری تحصیل مال نامشروع و خیانت در امانت کنم ولی اسامی مدیرانشان را نمیدانم. میتوانم طرفیت شکایتم را اینگونه بنویسم که از شرکت فلان و مدیرانی از شرکت که تخلف کرده اند شاکی هستم؟
تا برای استیفای حقوقم رسیدگی کنند.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، باید مشخص شود پول به حساب چه کسی یا چه شرکتی واریز شده است، بر اساس همان اقدام به طرح شکایت و پیگیری موضوع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرف شکایت کافی نیست باید اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شماست کیفری نیازی به اسم آنها نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایستی موضوع بررسی شود که شما به چه عنوان و تحت چه شرایط و قراردادی پول را داده‌اید یا می‌توانید درخواست استعلام شرکت را داشته باشید