مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اثاثیه خریداری شده توسط شوهر

با سلام
زوج وسایلی را برای زندگی مشترک خریداری نموده که در آپارتمان دومی مستقر میباشد .
با در نظر گرفتن این مطلب که این اپارتمان به صورت 3 دانگ 3دانگ در مالکیت زن و شوهر میباشد (البته شوهر به دلیل ترس از درگیری امکان مراجعه به این اپارتمان را ندارد ).
سوال این است که ایا مرد میتواند زن را الزام به استرداد وسایل خریداری شده نماید ؟ ادله مورد نیاز در حد شوهود و فاکتور کافی است ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با استفاده ازاین ادله امکان درخواست وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می‌تواند وسایل مورد نظر خود را مطالبه کند اما جه نیز می‌تواند در اینجا درخواست تمکین و وسایل منزل داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند( با شرح ماوقع) و ارائه مستندات و مدارک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون تهیه وسائل خانه بر ‌عهده زوج است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه وسایل در مالکیت شوهر است بنابراین ایشان با ارائه فاکتور و شهادت شهود می‌توانند نسبت به استرداد وسایل خود اقدام کنند.
در نظر داشته باشید در متن سؤال، اشاره به آپارتمان دوم شده است یعنی فرض بر این است که شوهر در آپارتمان اول، وسایل و اقلام رفاهی منزل از باب نفقه را فراهم کرده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که زن در منزل مرد زندگی می کنند چنین امکانی وجود ندارد.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بلی شهود و فاکتور کافییت اما رای نهایی توسط قاضی صادر خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد