مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام خسته نباشید خانم بنده یک سال و نیم منزل رو رها کرده و رفته و بعد از این مدت رفته درخواست استرداد جهیزیه رو داد که در سیاه نامه ایشون وسایلی که بنده خریداری کردم اومده و امضا شده حال میخواهم بدونم آیا با وجود اینکه در سیاه نامه قید شده با داشتن فاکتور وسایلی رو که خودم خریداری کردم پس بگیرم چرا که بچه هم با من زندگی میکند ممنون میشم سریع پاسخگو باشید تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اموال خودتون با مستندات دادخواست استرداد بدهین

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست استرداد وسایل براساس فاکتور های موجود دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر فاکتور خرید وسایل به نام شما باشد خانم نمی‌تواند وسایل را تحت عنوان جهیزیه از شما مسترد نماید.

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر زمانی می توانند جهیزیه رو استرداد کنند که فاکتور به نام خودشان باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
در دادگاه اختلاف نظر وجود دارد.

الهه طالبی

سرکار خانم الهه طالبی :

سلام، وقت بخیر درصورتی که در سیاه جهیزیه که خانم قید نموده وسایلی وجوددارد که خودتان خریداری نموده اید با ارائه فاکتور درجلسه رسیدگی مالیکیت خود را بر آن وسایل ثابت نماید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درود.پاسخ اجمالی مثبت است و میتوانید.اما باید مورد شما بررسی دقیقتر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فاکتور بنام خود را میتوانید استرداد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امضای سیاهه جهیزیه به منزله اقرار شما مبنی بر مالکیت ایشان است.

ماده 1301 - قانون مدنی : امضایی که در روی نوشته یا سندی باشد بر ضرر امضاءکننده دلیل است.
با این حال اقداماتی برای دفاع متصور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شما می‌بایست اموال خود را مطالبه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون در سیاهه قید شده سند است و می تواند مطالبه کند خصوصا اگر از طرف شما امضاء شده باشد اثبات خلافش اگر فاکتور دارید و شهادت شهود با شماست.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر مدرک دارید میتوانیدمسترد کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر فاکتور به نام شماست باید دفاع کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اثبات مالکیت در برخی وسایل از جمله پرداخت وجه آن یا فاکتور خرید می‌توانید استرداد آن را مطالبه نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بر شما
با توجه به اینکه سیاهه فاقد امضای شماست می‌توانید نسبت به آن تردید یا جعل نمایید و با توجه به فاکتورها دادگاه باید به مستند شما توجه کرده یا کلاً دعوا را رد کند یا موارد مذکور رسیدگی کند در نهایت فقط مواردی که فاکتور آن از سوی زوج ارائه شده و مورد قبول شماست می‌تواند محکوم کند بهتره در این موضوع وکیل بگیرید