مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مدرک تحصیلی به شرکت

ازم خواستن مدرک مهندسی رو برتی ثبت شرکت و گرید بدم اگر در محضر قید بشه در سود و زیان شرکت سهیم نباشیم یا مراکز دولتی برای مالیات
باز هم امکان داره به مشکل بخورم یا چه متنی باید نوشته بشه که مشکلی پیش نیاد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه باید تخصصا نوشته شود
امکان بروز مشکل وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اشتباه است ‌
مطلقا چنین کاری را انجام ندهید
در هر حالتی مشکل برای شما ایجاد خواهد شد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توصیه می‌شود که این کار را انجام ندهید چرا که شما بعداً مسئولیت دارید در پرداخت مالیات‌ها و سایر موارد این کار انجام ندهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این اقدام را انجام ندهید؛ چرا که در آینده با مشکل حقوقی دچار خواهید شد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چنانچه شما مدرکتون رو به دیگری برای ثبت شرکت بدید هر گونه عواقب آتی گریبانگیر شما هم خواهد شد ولو اینکه در محضر حاضر بشید و در سود و زیان شرکت هم شریک نباشید بهترین کار اینه که به درخواست کننده نه بگویید و مدرک ارائه ندید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله چون مقررات قانون تجارت امری است و توافق برخلاف آن اثر حقوقی ندارد

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

بله قطعا برای شما خصوصا در پرداخت مالیات شرکت مشکل ساز خواهد شد.متن مورد نظر شما تنها پس از پرداخت مالیات و یا سایر بدهی های شرکت به اشخاص ثالث ،جهت مطالبه وجوه پرداخت شده از سهامداران کاربرد دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان اینکه مشکل پیش بیاد وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای نوشتن متن درست باید حضوری مراجعه کنید یا وکیل در کنار شما باشد آنها همه کلاهبرداران اما ضمن رعایت مطالب فوق فقط باید برای یک شرکت و برای مدت محدود باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توصیه میشود اینکار را نکنید و اگر مجبورید برای قرارداد یک وکیل کنار خود داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظرم برای زیان و مالیات چک سفید بگیرید و در قرارداد قید کنید امانت تا زمان محاسبه مالیات

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر چیزی بنویسید بعدا با مشکلات مالی فراوانی روبرو خواهید اینکار را نکنید مگر با مشورت با وکیل