مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک

سلام من مدرکم رو به شرکتی به عنوان نائب رییس هیئت مدیره اجاره داده ام و مدرک دیگری هم برای عنوان مدیرعامل اجاره کرده اند که گویا در شرکت دیگری اجاره بود و خروج نشده بوده این شرکت هم چند مرتبه به آدمهای مختلف واگذار بدون اطلاع از این موضوع و حالا بین دو نفر آخر مشکلی بر سر این موضوع پیش امده و دادگاه رای به مصالحه داده .
حال سوال من اینه که مدت قرارداد من تموم شده و من دیگه نمیخوام تمدید کنم قراردادم را ولی نفر ماقبلی که شرکت را واگذار کرده میگه باید دوباره مدارکت رو بفرستی که ما بتونیم دوباره شرکت را راه بندازیم و بعد 3 ال 4 ماه خروج شما رو بزنیم ، حالا آیا من مجبور به همکاری هستم ؟ چطوری مدارکم را دوباره بدم که نتونن سواستفاده کنن ؟
من اظهارنامه ای هم به اداره ثبت شرکتها فرستادم مبنی به استعفای سمت که جواب سازمان این بود که رسیدگی به اختلاف شرکا خارج از ماهیت این مرجع می باشد .
و ضمنا یک تعهد نامه محضری از آخرین نفری که شرکت را گرفته دارم که در پایان قرارداد نسبت به تمدید یا خروج مهندسان اقدام کند.
با این مدرک میتونم شکایت کنم یا مجبورم مصالحه کنم ؟
( شهری که شرکت واگذار شده خیلی دورتر از شهر سکونت من است )

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا قبول نمایید که دوباره عضو هیات مدیره باشید آیا شما اطلاع دارید که تمام بدهیهای مالیاتی و شخصی شرکت بر عهده شما هم خواهد بود و شما با مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره مسئولیت تضامنی خواهید داشت
پس باید ..
در دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دارای تبعات مالیاتی با مسئولیت های حقوقی و کیفری خواهیدبود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره مسئولیت تضامنی خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.