مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدرک تحصیلی

باسلام من چند سال توی شرکت عمرانی کار کردم بعد از خروج متوجه شدم از مدرک من بعنوان امتیاز اور استفاده شده بدون اینکه امضا یا تعهدی داده باشم وخبرداشته باشم الان به چه طریق میتوانم شکایت کنم و مدرکم رو ازاد کنم ایا ازجنبه کیفری میشود صاحب شرکت رامحکوم کردباتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امضاء شما را جعل کرده باشند می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که جلب صورت گرفته باشد امکان شکایت وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول و خیانت در امانت قابل شکایت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر امضاء شما را جعل کرده باشند می توانید شکایت و پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی موضوع را رسماً به شرکت اعلام و آزادسازی مدرک و عدم سوء استفاده از آن را تذکر نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد اسناد و مدارک تحصیلی علیه ان شرکت و مدیر عامل دهید و اگر جعل سندی وجود داشته میتوانید به صورت کیفری نیز شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر امضاء شما را جعل کرده باشند می توانید شکایت و پیگیری کنید