مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مدرک جهت ثبت و رتبه بندی شرکت

سلام، وقت بخیر
برای ثبت و رتبه بندی میخوام مدرکم رو به صورت اجاه ای به یک شرکت بدم. برای اینکار باید یه وکالت نامه رو امضا کنم. میخوام بدونم
1- با توجه به امضای اون وکالت نامه که توش نوشته شده من توی سود و زیان شرکت مسئولیتی ندارم آیا واقعا درسته یا نه اگه شرکت بدهی به بار بیاره و من مدیرعامل شرکتم پای منم گیره؟
2- توی اسناد نوشته وکیل باید غبطه و صلاح موکل را رعایت نماید و مسئولیت پرداخت هرگونه بدهی ناشی از عملکرد وکیل با وکیل بوده آیا وجاهت قانونی داره؟
3-با این وکالت ، وکیل به سایر اموال منم دسترسی داره یا وکالت تام الاختیار فقط در زمینه شرکت معتبر هستش نه سایر موارد؟

پاسخ ها :

اجاره مدرک تحصیلی جهت رتبه بندی شرکت اجاره مدرک تحصیلی به شرکت وکالتنامه برای اجاره مدرک تحصیلی اجاره مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی وکالتنامه