مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل فروش ملک

باسلام
پدرم بابت مهریه همسرم دو دانگ از خونه و باغ خودش رو قرار شد بده و به مقدار ارزش ملک از تعداد 514 سکه که قبل عقد اینجانب توافق شده بود کم کنند. پدر همسرم که آدم زیرکی هست از اعتماد پدرم سواستفاده کرده و بابت 2 دانگ خونه و 2 دانگ باغ پدرم وکالت بلاعزل فروش گرفته بنام همسرم و 514 سکه به قوت خود باقیست الان همسرم هر دو مورد رو بعد 16 سال به نام مادرش انتقال داده و گذاشتن برای فروش.
حال میخواهم بدانم که بعد این اقدام(دادن وکالت بلاعزل فروش بدون ریالی پول )امکان برگشت ملک پدرم هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک به اسم پدرتان است می تواند با قولنامه بفروشد و با ارسال اظهارنامه اعلام کند فروخته است و موضوع وکالت از بین رفته است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر در عقدنامه دو دانگ خانه و باغ به عنوان مهریه ذکر شده باشد توسط زوجه قابل مطالبه است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وکالت دلیل بر انتتقال مالکیت نمی‌باشد اما اگر در متن �اله ازدواج شما قید شده است شما می‌توانید درخواست ابطال انتقال و سپس مطالبه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در کنار وکالت قراردادی نباشد میتواند دادخواست حساب دوران وکالت بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکالت باعث انتقال مالکیت نمی‌شود و اگر پدر شما قولنامه‌ای مبنی بر فروش املاک مذکور در متن سوال را در اختیار داشته باشد می‌تواند این نقل و انتقال را بلااثر کند. از سوی دیگر اگر املاک مذکور در نکاح نامه ذکر شده باشد قابل مطالبه از سوی زوجه است و بایستی نسبت به از بین رفتن 514 سکه تمام بهار آزادی، مدارک و دلایل خود را ارائه دهید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

قانونا خیر اما راه حل خوبی داره .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت به تنهایی نشانه انتقال مالکیت نیست اگر در کنار وکالت قراردادی نباشد میتواند دادخواست حساب دوران وکالت بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که در سند ازدواج درج شده است قابل مطالبه می‌باشد اما در خصوص وکالت‌نامه می‌بایست زودتر اقدامی نمودید و مبلغ آن را مطالبه می‌کردید یا مال را خود پدرتان منتقل می‌کرد حال می‌توانید دعاوی متعددی طرح نمایید شاید نتیجه بگیرید