مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل فروش ملک

باسلام
همسرم قرار است در ازای بخشیدن تعدای از سکه های مهرم(با تنظیم اقرارنامه) ، وکالت فروش بلاعزل سه دانگ خونه رو بصورت محضری به من واگذار کنند،در چه صورت با شرایطی مثل مرگ،جنون وغیره این وکالت از اعتبار ساقط نمیشه؟
لطفل راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با مرگ و جنون منفسخ می شود و شما بهتر است سند رسمی تنظیم کنید و یا صلحنامه رسمی و یا حداقل در کنار وکالت‌نامه مبایعه نامه نیز تنظیم کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود
تحت عنوان صلح عمری.
هبه
میتوانید اقدام نماييد
قرارداد تخصصی تنظیم گردد