مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل فروش ملک

با سلام. بنده 3سال پیش بابت یک ملک که 3دنگ بنام بنده و 3دنگ بنام طرف مقابل بوده، به طرف مقابل وکالت فروش بلاعزل دادم تا هنگام انجام معامله ی بعدی یک نفر از ما کارهای اداری رو انجام بده،اما حدود 3ماه پیش ایشان 3دنگ بنده را هم به بنام خود منتقل کرده و سند 6دانگ بنام خود تهیه کرده، ضمن اینکه این وسط نه پولی به بنده داده و نه قولنامه ای بین ما نوشته نشده، ایا الان من میتوانم برای ابطال سند 6دانگ ایشان اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر طبق قرارداد وکالت عمل نکرده حق شکایت دارید . ابطال شش دانگ کامل امکان ندارد ولی حق برگرداندن سند ملک به حالت سابق را دارید . بهتر است مدارک و وکالت‌نامه ی شما بررسی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان طرح دعوا وجود دارد اقدام فرمائید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وکالت تام داده اید برای این کار سهل انگاری کردید حتما وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که دلایل و مستندات مثبت ادعای خودتان را دارید می توانید از طریق مراجعه به محاکم موضوع را پیگیری نمائید