مشاوره حقوقی رایگان - بیگناه اما کنار مجرم زندگی میکرده

باسلام وخسته نباشید.شخصی حکم جلب داشته که وقتی پلیس مکان رو پیدامیکنه اسلحه وکلی وسایل مهمات کشف کردن،این آقا نامزد داشته که در یک خانه زندگی میکردند،اما عقدنبودن.هر دونفر را دستگیر کردن آگاهی شاپور بردن.سوال در رابطه با خانم است که ایشون 2هفته است بازداشت شده وتکلیف مشخص نیست وبیگناهه،آیا این خانم شریک جرم حساب میشه؟واینکه خانوادش به کجا مراجعه کنن؟خواهش میکنم راهنمایی کنید واقعا این دختربیگناهه وسن کمی دارد.ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص اینکه گناه کار هست یا نه با قاضی دادگاه است.
با توجه به اینکه عقد نبودند و پیش هم بودند ممکن است دادگاه به همین راحتی ادعای بی گناهی را قبول نکند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه زن و مرد با یکدیگر محرم نبوده‌اند امکان پذیرش بی‌گناهی خانم از سوی مقام رسیدگی‌کننده‌ مشکل به‌ نظر می‌رسد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تشخیص این امر بر عهده مرجع رسیدگی کننده به موضوع است چون با هم زندگی می‌کرده‌اند اثبات بی‌گناهی مشکل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به دفاعیات ایشان و دلایل موجود در پرونده خواهد داشت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی به نظر قاضی دارد ولی خانم باید از خود دفاع کند و هرگونه همکاری و اطلاع را انکار کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تشخیص بی گناهی خانم بر عهده مرجع رسیدگی کننده به موضوع است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حتما باید وکیل داشته باشد زمانی که اسلحه و مهمات در خانه کشف شده است در واقع برای هر دوی آنها است مگر اینکه اثبات کنیم برای شخص آقا است فقط

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شراکت در جرم تعریف خاص دارد موضوع باید بررسی گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خانواده براش وکیل بگیرند تا پرونده را مطالعه کند