مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ورود به عنف و تهدید و توهین

با سلام بنده جکم جلب فردی رو داشتم و از قبل در منزل ایشان بوده و درب رو برای مامور باز کردم.مامور اومدند داخل خونه پدر و مادر مجلوب رو گشتند و فرد مجلوب به واسطه سر و صدا و اشوب خونواده خود متواری شد.حال که بنده از برادر ایشان به جهت فراری دادن مجلوب شکایت کرده ام مادر فرد مجلوب نیز از من به عنوان ورود به عنف و ورود به مسکن و تهدید و توهین شکایت دروغین کرده اند و پرونده رفته دادسرا.چطوری بی گناهی خودم و افترا وارد شده رو به بازپرس اثبات کنم؟؟ایا اینکه درب رو برای مامور باز کردم جرم محسوب میشه؟؟

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

تا زمانی که اثبات نگردد حضور شما در آن منزل عدوانی بوده است و یا اینکه قبل از حضور ماموران پلیس به شما اعلام شده باشد که منزل را ترک کنید شما مرتکب جرمی نشده‌اید جرم نیست