مشاوره حقوقی رایگان - مستمری ارتش

عرض سلام و وقت بخیر. پدرم فوت شده و مادرم حقوق پدرم رو میگیره بنده مطلقه هستم و با مراجعه برای دریافت بیمه درمانی خودشون گفتن نصف حقوق مادر بهم تعلق میگیره تا خدمات درمانی بهم تعلق بگیره دیگه هزینه ازاد پرداخت نکنم. اما بعد از بررسی پرونده ام نتیجه این شد مشمول دریافت حقوق نمیشم اول فکر کردم به دلیل رفت و امد پدر بچه هام برای ملاقاتشون هست فکر کردن طلاقم صوری باشه تماس گرفتم که مجابشون کنم با چه مشکلاتی جدا شدم بهانه اوردند که خونه و یک قطعه زمین و حساب بانکی دارم به این دلیل بهم تعلق نمیگیره. میخواستم خدمتتون بپرسم ایا از طریق وکیل اقدام کنم نتیجه میگیرم یا خیر چون خانه دار هستم با دو فرزند کوچک. زمین و حساب بانکی از ارثیه پدرم هست که یک قطعه رو فروختم و یک قطعه 500 متری دقیقا زیر فشار قوی دارم با بیتفاوتی و بی عدالتی میگن تو اموال داری چه اموالی زمینمو نفروخته بودم چی میخوردم خونه هم محل زندگی فرزندانم هست که از پدرشون گرفتن فقط برای اطمینان بنامم شده این چه عدالتیه از شما ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به ارگان مربوطه مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا درخواست خود را بصورت کتبی و با پست یا اطهارنامه از عالیترین مقام سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح انجام دهید سه ماه فرصت دارند پاسخ دهند پاسخ ندادند در دیوان شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله حتما امکان بهرمندی از مستمری برای شما وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا شکایت خود را به سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح به عالی‌ترین مقام ارسال کنید و اگر نتیجه نداد از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید.