مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

با سلام آیا کسی بجز مالک خط میتواند پرینت و ریز مکالمات تلفنی را بگیرد

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
در صورت عدم حضور مالک صرفاً با دستور قضایی امکان گرفتن پرینت ریز مکالمات وجود دارد.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
خیر مگر با مجوز قضایی این امر صورت بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر شخصی نمی‌تواند پرینت مکالمات را دریافت نماید اگر اقدام نمایند این کار خلاف قانون می‌باشد و مجازات دارد

اما اگر دادگاه محترم دستور بدهند امکان آن وجود دارد اما شخص حقیقی بدون رضایت از مالک سیم کارت خیر امکان‌پذیر نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله در صورتی که وکالت داشته باشد می‌تواند چنین کاری کند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر فقط مالک میتواند استعلام از پرینت پیام ها و تماس ها را نماید ، شخص ثالث فقط با دستور قضایی میتواند استعلام خط دیگری را نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتی مالک خط هم بدون حکم قضایی نمیتواند اقدام به پرینت و ریز مکالمات تلفنی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط مالک و نیاز به دستور مقام قضایی هم دارد

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

سلام
خیر نیاز به دستور قضایی دارد