مشاوره حقوقی رایگان - سروصدای بچه های همسایه

سلام
مستاجر طبقه بالا 4 تا بچه 3 ساله تا 7 ساله دارد و از صبح تا شب در حال دویدن و پریدن و جیغ و گریه هستن. چندین بار هم تذکر دادیم و نهایتا ایشان با عربده کشی تو ساختمان و گفتن جملات توهین آمیز و اینکه پول اجاره میدهم و دوست دارم سر و صدا کنم زیر بار نمیرود و آسایش آپارتمان را برهم زده.
خواستم بدونم میشود کاری کرد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توان شکایت کیفری نمود ولی باید با ادله کافی این اقدام صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
با 110 نیز می‌توانید تماس بگیرید تا مراتب صورتجلسه شود...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان شکایت با عنوان مزاحمت وجود دارد البته بایستی ادله محکمه پسند داشته باشید.

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

بعنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنید اما بهتر است دوستانه حل شود