مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی بدون رضایت سایر وراث

با عرض سلام
تعدادی املاک به صورت زمین مسکونی و کشاورزی در یک روستا از اجداد به وراث به ارث رسیده. املاک فاقد سند هستند. چند نفر از وراث بدون اطلاع سایرین اقدام به فروش تعدادی از این زمین ها کرده اند. از موضوع خبردار و بهشون اعتراض کردیم
در پاسخ گفتند <زمین ها مال خودمون بودن و اصلا ارثی نبودن>
میخواستم بدونم این مسئله از لحاظ قانونی به چه صورت قابل پیگیری است؟
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید فروش مال غیر شکایت مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید و اثبات مالکیت
لزوما جهت احقاق حقوق خویش باید وکیل دادگستری اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دلایل و مستنداتی دال بر مالکیت وجود داشته باشد اگر مدارکی وجود دارد انحصار وراثت نموده و سپس نسبت به آن اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری فروش مال غیر البته سند مالکیت شما می بایست محرز شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گواهی انحصار وراثت بگیرید اگر ملک ورثه ای بوده شکایت فروش مال غیر نمایید.