مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ملک با آپارتمان نیمه ساخت

باسلام، مالک یک ملک کلنگی پیشنهاد معاوضه با آپارتمان نیمه ساخت بنده را داده، از آنجایی که هیچکدام از مشاورین املاک و دفاتر اسناد رسمی حاضر به تنظیم قرارداد معاوضه نشدند مقرر شد که طی دو قرارداد جداگانه ( با عناوین مبایعه نامه برای ملک کلنگی و پیش فروش برای واحد بنده) این معاوضه صورت گیرد، لیکن با توجه به ارزش برابر عوضین و اینکه هیچ وجهی رد و بدل نمی شود در قراردادهای مذکور، ثمن (میزان و مواعد پرداخت ثمن) چگونه قید می شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد لزوما توسط وکیل مبرز دادگستری وگرنه امکان بروز مشکلات عدیده ای وجود دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید دقیقا ورثه و شرایط در قید حیات بودن یا نبودن آنها بررسی شد، اما به صورت کلی بله سهم مادر به فرزندانشان می‌رسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قرارداد معاوضه تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق سایت دادرا درخواست خود را بدهید تا جهت تنظیم قرارداد همکاران با شما تماس بگیرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید قرارداد دقیق و تخصصی تنظیم نمایید
در غیر این صورت ممکن است در آینده مشکل ایجاد شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ثمن را بنویسید بموجب قرارداد… در متن قرارداد خیلی دقت کنید که بمشکل برنخورید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معاوضه بهتر است ، الزامی نیست که در بنگاه نوشته شود ببرید در دفترخانه یا نزد وکیل بنویسید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حتما با وکیل دادگستری و مشاوره و حضور ایشان مبادرت به تنظیم قراردادنمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مشورت و نظارت دقیق وکیل متخصص در امور قراردادها می توانید قرارداد در خصوص معاوضه تنظیم کنید.